Olierosmolen

De olierosmolen wordt momenteel verbouwd tot een multifunctionele ruimte. Naast kunstgalerij zal het gebouw ook beschikbaar worden gesteld voor verhuur aan bedrijven voor kleinschalige evenementen. Zodra de ruimte beschikbaar is wordt u op deze site of via onze sociale media kanalen door ons geïnformeerd.


Momenteel wordt hard gewerkt aan de realisatie van kunstgalerie Kimber Gallery, die gevestigd wordt in de voormalige olierosmolen op Erf Dolleman. Nog voor de zomer van 2020 zal de galerie haar deuren openen voor het publiek en kan de ruimte tevens verhuurd worden voor kleinschalige zakelijke evenementen. Veel authentieke kenmerken van het gebouw zijn bewaard gebleven. De molenstenen zijn helaas verdwenen, maar dit gemis wordt ruimschoots gecompenseerd door de prachtige rieten kap en het ruige karakter van het gebouw. Als u echt iets unieks wilt huren dan is de oliemolen de perfecte match.

De olierosmolen is een echte 'buitenlocatie'. Het ruige karakter van het nostalgische gebouw maakt het huren van de ruimte tot een ware beleving. De ruimte is uitgerust met twee grote (vergader)tafels, WiFi, een projectiescherm, mini-beamer met USB en gedecoreerd met de unieke interieur objecten van Kimber Handmade Woodwork. Een koelkastje, koffieapparaat en waterkoker zijn voorhanden. Het toilet bevindt zich in de schuur naast de deel. Vergaderen kan ook buiten aan een lange houten tafel. Daaraan kunnen desgewenst ook de lunch, brunch en/of borrel genuttigd worden. 

Bent u onder de indruk van de olierosmolen en wilt u de ruimte boeken als locatie voor uw evenement? Bekijk de Faciliteiten en Opties & tarieven in PDF-formaat of boek vooruit:Impressie

Erf Dolleman
Dollemansstraat 12
7223KH  BAAK
(06) 342 342 80
info@kimthecompany.nl