Deel


De voormalige deel van de Dolleman is met veel stijl gerenoveerd tot een multifunctionele locatie voor kleinschalige zakelijke evenementen, zoals vergaderingen en workshops. De stek is van alle comfort voorzien en biedt ruimte aan gezelschappen tot 20 personen. Het interieur kan naar wens worden ingericht. Denk aan een theateropstelling of verlengde vergadertafel. Het anderhalf hectare grote erf biedt ook mogelijkheden tot buiten vergaderen, lunchen of borrelen. Bij de locatie is gratis parkeergelegenheid.

In de deel van Erf Dolleman zullen u en uw collega's zich snel 'thuis' voelen. In de imposante ruimte staat een grote (vergader)tafel die plaats biedt aan 10 personen. Desgewenst kan er eenzelfde tafel bij worden geplaatst. Verder kan gebruik worden gemaakt van een beamer en WiFi. Vanzelfsprekend zijn koffie, thee, (ijs)water en frisdrank voorhanden. Tegen meerprijs kan een luxe streeklunch/brunch, simpele lunch/brunch of borrelarrangement worden bijgeboekt. We bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Bent u onder de indruk en wilt u de deel boeken voor uw evenement? Download de onderstaande PDF-bestanden Faciliteiten of Opties & tarieven voor meer informatie:Impressie

Erf Dolleman
Dollemansstraat 12
7223KH  BAAK
(06) 342 342 80
info@kimthecompany.nl